NedHun Dienstverlenend Bedrijf

Specialistisch vloeronderhoud

Vloeronderhoud is erg belangrijk voor het behoud van een mooie vloer. Vooral wanneer u een bedrijf hebt waar de vloer dagelijks zwaar belast wordt. Hoe dit onderhoud wordt uitgevoerd, verschilt per soort vloer. De meeste vloeren hebben zowel dagelijks onderhoud als periodiek onderhoud en reiniging nodig. NedHun heeft vloerspecialisten in dienst die uw vloeronderhoud op zich kunnen nemen en tot in de puntjes uitvoeren.

Verschillende reinigingstechnieken voor vloeronderhoud

Het onderhoud en de reinigingstechniek verschilt per soort vloer. NedHun heeft specialisten die ervoor zorgen dat iedere vloer weer oogt als nieuw, of het nu gaat om tapijt, pvc vloeren, linoleum vloeren of een tegelvloer. Hierbij zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame methodes. Met deze methode realiseert u een constant hoog niveau van de vloeren en lost u het organisatorische probleem rondom het behandelen van de vloeren op.

 

Oplossingen op maat

Onze vloerspecialisten verzorgen het vloeronderhoud op diverse plaatsen. Dit wordt met speciale machines en materialen uitgevoerd en volledig aangepast aan uw bedrijfsprocessen. NedHun houdt rekening met het gebouw en de bezetting ervan. Samen met uw organisatie plannen we het vloeronderhoud op de voor u ideale momenten zodat u en uw medewerkers hier geen hinder van ondervinden.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »