NedHun Dienstverlenend Bedrijf

Kantoor Schoonmaken

ucc services office cleaningHet is algemeen bekend dat werknemers in een opgeruimde en schone omgeving beter presteren. Een schone werkplek is dus erg belangrijk. Wanneer u met meerdere mensen op kantoor zit, schiet het schoonmaken er wel eens bij in. Het stoflaagje bovenop de kast bouwt zich langzaam op, de prullenbak zit binnen no time vol en ook de vloer kan wel een stof- of dweilbeurt gebruiken. Doordat iedereen zich focust op zijn eigen werkzaamheden heeft schoonmaken niet de prioriteit. Om die reden is het aan te raden een ervaren schoonmaakbedrijf in de arm te nemen. Dan kunt u zich nóg beter concentreren op uw eigen werk.

REGULIERE SCHOONMAAK VOOR KANTOREN

Voor schoonmaakwerk op kantoren volstaat doorgaans de reguliere schoonmaak. Dit type schoonmaakwerk bestaat voornamelijk uit het stofvrij maken van werkruimtes. Zo kunt u denken aan stof afnemen van bureaus, stoelen, kasten en tafels. Of het stofzuigen van kantoor- en vergaderruimtes en het moppen van vloeren. Dit type schoonmaakwerk kan worden aangevuld met andere taken binnen de schoonmaak. Denk bijvoorbeeld aan het legen van prullenbakken of het schoonmaken van uw inventaris.

NedHun VOF Dienstverlenend : UW SCHOONMAAKSPECIALIST VOOR KANTOREN

Zoals eerder al genoemd heeft een schoonmaakspecialist twee voordelen. Allereerst kunnen werknemers in een schone omgeving beter presteren. Ten tweede kunt u zich met het uitbesteden van schoonmaakwerk aan een schoonmaakspecialist beter richten op uw eigen werk. NedHun biedt als schoonmaakspecialist van kantoren dienstverlening op maat. Onze Allesreinigers werken volgens een vast schoonmaakprogramma. Zowel periodiek als dagelijks. Voor de wat grotere kantoren raden wij dagelijkse schoonmaak aan voor het beste resultaat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »