NedHun Dienstverlenend Bedrijf

Dieptereiniging Keukens & Sanitair

Professionele schoonmaak en reiniging is belangrijk in keukens en sanitair van veel bedrijven, niet alleen bij restaurants en zorginstellingen. Hygiëne is voor elke professionele organisatie een vereiste. Ook als er dagelijks schoonmaakonderhoud wordt verzorgd, is de kans groot dat vuil en bacteriën zich nestelen op moeilijk bereikbare plekken. Daarom is dieptereiniging met een bepaalde frequentie van belang.

Waarom dieptereiniging van keukens en sanitair?

Het is mogelijk dat deze reiniging een onderdeel is van de HACCP regelgeving en zelfs een onderdeel van een verzekering. Door middel van dieptereiniging van uw keuken zal de brandveiligheid wordt verhoogd en ongedierte voorkomen.

Tijdens een dieptereiniging wordt alles gedemonteerd, schoongemaakt, gedesinfecteerd en opnieuw gemonteerd in keukens en sanitair. Wanneer u deze reiniging laat uitvoeren door NedHun, wordt door onze specialisten ook direct gecontroleerd of alle elementen in de keukens en het sanitair nog functioneren. Na zo’n reiniging zijn alle ruimtes weer optimaal schoon.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »