NedHun Dienstverlenend Bedrijf

Glasbewassing

Glasbewassing is het wassen van ramen. We kunnen voorstellen dat u ramen wassen van een groot pand liever uitbesteed. NedHun verzorgt maatwerk voor glasbewassing. Het reinigen van de ramen van uw pand zal door de professionele glazenwassers van NedHun netjes worden gedaan. De glazenwassers van NedHun komen op plekken waar u met uw ladder niet bijkomt en wassen alle ramen zonder strepen achter te laten.

Uw pand is uw visitekaartje

Uw pand is uw visitekaartje en wij van NedHun  weten dat. Wij helpen u daarom graag om niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant netjes schoon te houden. Schone ramen horen zeker bij deze reinigingswerkzaamheden.  NedHun beschikt over de juiste materialen en middelen om op de juiste wijze de glazenbewassing uit te voeren. We zoeken altijd naar een passende oplossing, zoals de inzet van een hoogwerker of telescoopsteel. NedHun  verzorgt de glasbewassing van uw pand zodat u kunt genieten van een schoon uitzicht.

NedHun biedt u een totaaloplossing waarmee uw ramen altijd voldoen aan de kwaliteit die is afgesproken. Op een veilige en effectieve manier geven we uw pand een representatieve uitstraling. De glazenwassers van NedHun zijn gecertificeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met inmeten van het glas. Wij adviseren u ook vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, houtwerk en separatieglas.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »